U bent hier: Home » Particulier
04-De Verrijking Utrecht 12_pe

De verrijking Utrecht

Mapei_slider

Woningen Plantsoensingel 's-Heerenberg

Header GraafschapCollege 4

Graafschapcollege Sport & Bewegen - Doetinchem

Varex Doetinchem

Varex Doetinchem

Van Raam Varsseveld slider

Renovatie Paul Krugerlaan Doetinchem

514-4 Elzinga, Wijchen Slider (T)

Particuliere woningbouw

default

Montessorischool Oog in Al Utrecht

saronix-en-lookwartier-14

56 Energieneutrale huurwoningen Saronix/Lookwartier Doetinchem

IKC Magenta Delden

IKC Magenta Delden

stadswoningen Utrecht slider

45 duurzame stadswoningen Utrecht

Sancta Maria Huissen slider

Zorgcentrum Sancta Maria Huissen

03-De Oranjerie sGravenland 21

42 appartementen Oranjerie 's-Gravenlande

Nathan Zevenaar slider

Duurzaam kantoorgebouw Nathan Zevenaar

Header pic

meerbouwwaarde

Particulier


Welkom bij Klaassen Particuliere Woningbouw

Wie droomt er niet van?
Zelf, op een mooie plek, een huis bouwen dat aan al uw woonwensen voldoet.

Klaassen Particuliere Woningbouw helpt u graag en volledig bij het realiseren van uw droomhuis. In het inspiratieboek leest u de enthousiaste verhalen van mensen van wie hun droomwoningen gerealiseerd zijn. Zij hebben de hele weg van kavel tot woonplezier met ons samen bewandeld. Zij met hun ideeën en wensen, wij met onze adviezen en jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een moderne woning, landhuis, jarendertig-woning of traditioneel gebouwd huis – alles kan. Ontwerpen, calculeren: alles doen we in eigen huis. Ook niet onbelangrijk is dat we bouwen met een eigen, vast team van mensen. De continuïteit en kwaliteit zijn daardoor gewaarborgd. Wij kunnen wel zeggen dat we duidelijk zijn in onze communicatie, maar dat de bewoners dat zelf aangeven, maakt pas echt duidelijk hoe helder we zijn.

Van begin tot eind.

U heeft voorafgaand aan het bouwtraject één vast aanspreekpunt en ook tijdens de bouw, klaar. Bovendien komt u bij ons financieel nooit voor verrassingen te staan, klaar.
Onze werkwijze past bij onze Achterhoekse nuchterheid. klaar staat wat ons betreft voor ‘niet praten, maar doen’. Daar sluit ook onze ambachtelijke manier van werken bij aan: met een vakmansoog voor kwaliteit en detail. Wij zijn trots op ons inspiratieboek. Een kleurrijk boek om volop inspiratie op te doen over woonplezier, woningstijlen, afwerking, interieur, tuin, landschap, de bouw, diverse workshops en verhuizen.

Het mag klaar zijn dat onze opdrachtgevers in onze dienstverlening voorop staan. Wij zijn er voor u. Belt u gerust voor een vrijblijvende afspraak met Roel Zoethout, via tel.nr 0315 – 65 72 00.