U bent hier: Home » Privacy Policy
Header pic

MeerbouwWaarde

Header GraafschapCollege 4

Graafschapcollege Sport & Bewegen - Doetinchem

Header pic

IKC - Doetinchem

Header pic

45 Appartementen - Het Hoefijzer Druten

Header pic

Kindcentrum Rivierenwijk - Deventer

Header pic

Zonnehof Scholen - Duivendrecht

Header pic

17 woningen - Doetinchem

Header pic

Brede School De Bongerd - Amsterdam

Header pic

Zorgcentrum Schavenweide - Doetinchem

Header pic

Rabelink Crossdockhal - Doetinchem

Header pic

Christelijke Hoge School - Ede

Header pic

Kulturhus - Dinxperlo

Header pic

Woningen de Koppel - Borculo

Privacy Policy


KlaassenGroep B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens:           www.klaassen.com

Postbus 39, 7090 AA DINXPERLO, 0315-657200

Persoonsgegevens die wij verwerken.

KlaassenGroep B.V. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van persoonsgegevens die wij o.a. verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum/Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • BSN nummer
  • Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.
KlaassenGroep B.V. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Voor garantieaanvragen
  • Vergunningstraject(en)
  • Inkoop
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

KlaassenGroep B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 Bewaartermijn

Hieronder vindt u de bewaartermijn van verwerkte persoonsgegevens:

Info van personeel   Tot na 7 jaar uit dienst
Melding en afhandeling van klachten   Tot 7 jaar na afhandeling klacht
Gegevens opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers.   Tot 7 na einde onderhoudstermijn.

Delen van persoonsgegevens met derden
KlaassenGroep B.V. verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
KlaassenGroep B.V. gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door KlaassenGroep B.V. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, een door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@klaassen.com.

KlaassenGroep B.V. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Geautomatiseerde besluitvorming
KlaassenGroep B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van KlaassenGroep B.V.) tussen zit.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
KlaassenGroep B.V. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op met ons secretariaat of via info@klaassen.com. KlaassenGroep B.V. heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • DKIM, SPF en DMARC zijn drie internetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog)gegevens te bemachtigen.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van de KlaassenGroep, dan kunt u contact met ons opnemen. U hebt nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

01-11-2018