U bent hier: Home » Groot onderhoud

Groot onderhoud


De KlaassenGroep als onderhoudspartner

Aanpassing in functionaliteit of uitstraling wordt belangrijker dan technische levensduur. Woningverbetering krijgt een steeds individueler karakter. Bewoners willen meer gebruik en comfort tegen een betere prijs/kwaliteitsverhouding, meer keuzevrijheid, met individuele uitstraling en minder overlast en snelheid tijdens de verbouwing. De ingreep varieert steeds meer per woning. Niet één grote verbouwing, maar nu eens de keuken, dan een aanbouw en nog weer later het dak. Technisch gezien verdwijnt het onderscheid tussen projectmatige en particuliere woningverbetering. Het concept van de KlaassenGroep sluit hier naadloos op aan.

Gespecialiseerde kennis

De twee vestigingen van de KlaassenGroep kennen elk een specifieke afdeling welke zich bezig houdt met verschillende vormen van renovatie en onderhoud.

In diverse marktsegmenten hebben we brede ervaringen opgedaan. Ook in de verschillende methodes van renovatie zijn onze medewerkers opgeleid. Dit in combinatie met de kernkwaliteiten (klantgericht, ontzorgen en proces beheersing) van de KlaassenGroep, maakt ons een prima partner om samen met u uw renovatievraag in te vullen.