U bent hier: Home » Groot onderhoud
Header pic

meerbouwwaarde

Velperpark Arnhem slider

36 appartementen Nova Arnhem

Header GraafschapCollege 4

Graafschapcollege Sport & Bewegen - Doetinchem

Header pic

IKC - Doetinchem

Slider Bemmel

24 appartementen Bemmel

Mapei_slider

Mapei - Apeldoorn

Nathan Zevenaar slider

Duurzaam kantoorgebouw Nathan Zevenaar

Sancta Maria Huissen slider

Zorgcentrum Sancta Maria Huissen

stadswoningen Utrecht slider

45 duurzame stadswoningen Utrecht

Van Raam Varsseveld slider

Van Raam Varsseveld

Groot onderhoud


De KlaassenGroep als onderhoudspartner

Aanpassing in functionaliteit of uitstraling wordt belangrijker dan technische levensduur. Woningverbetering krijgt een steeds individueler karakter. Bewoners willen meer gebruik en comfort tegen een betere prijs/kwaliteitsverhouding, meer keuzevrijheid, met individuele uitstraling en minder overlast en snelheid tijdens de verbouwing. De ingreep varieert steeds meer per woning. Niet één grote verbouwing, maar nu eens de keuken, dan een aanbouw en nog weer later het dak. Technisch gezien verdwijnt het onderscheid tussen projectmatige en particuliere woningverbetering. Het concept van de KlaassenGroep sluit hier naadloos op aan.

Gespecialiseerde kennis

De twee vestigingen van de KlaassenGroep kennen elk een specifieke afdeling welke zich bezig houdt met verschillende vormen van renovatie en onderhoud.

In diverse marktsegmenten hebben we brede ervaringen opgedaan. Ook in de verschillende methodes van renovatie zijn onze medewerkers opgeleid. Dit in combinatie met de kernkwaliteiten (klantgericht, ontzorgen en proces beheersing) van de KlaassenGroep, maakt ons een prima partner om samen met u uw renovatievraag in te vullen.

Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen  met  Ruud Mombarg (vestiging Dinxperlo) via telefoonnummer 0315 – 65 7200 of met Rob Mombarg (vestiging Arnhem) via telefoonnummer: 026-3698100