U bent hier: Home » Labelverbetering / Verduurzaming

Labelverbetering / Verduurzaming


Veel vastgoed is toe aan onderhoud, herbestemming of aanpassing.

Vanuit onze brede ervaring, bieden wij u onze kennis en ervaring aan. Deze vertalen wij voor u in een breed pakket aan mogelijkheden. Zo bent u in staat om de juiste keuze te maken en uw bestaande vastgoed een nieuw leven te geven en tegen minder kosten te exploiteren.

Energiekosten zijn ook woonlasten

Samen met onze partners beiden wij oplossingen om het energieverbruik te reduceren en het wooncomfort te verbeteren. Ook kunnen we voorstellen doen om energie op te wekken en op te slaan (warmte-/ koude opslag). Zo is in de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad nog een slag te maken, waarbij de vastgoedwaarde wordt verbeterd. De KlaassenGroep heeft haar ervaringen omgezet in een concept onder de naam CasaVita Renovatieconcept.

Energielabel verbeteren

De KlaassenGroep kan voor u naar wens de upgrading van het energielabel verzorgen. Voor vrijwel elke woning hebben wij een aantal pakketten uitgewerkt om het energielabel van de bestaande woning te upgraden naar het gewenste labelniveau.

CO2 reductie en lagere onderhoudskosten

Duurzaamheid en MVO krijgen steeds meer aandacht. Dit geldt ook zeker voor het bestaande woningsegment. De KlaassenGroep kan u tal van (duurzame) oplossingen aanbieden. Het verlagen van de onderhoudskosten door juiste materiaalkeuze zorgen voor een aanzienlijke verlaging van de Total Cost of Ownership (TCO).