U bent hier: Home » Verbouw, Renovatie & Onderhoud
04-De Verrijking Utrecht 12_pe

De verrijking Utrecht

Mapei_slider

Woningen Plantsoensingel 's-Heerenberg

Header GraafschapCollege 4

Graafschapcollege Sport & Bewegen - Doetinchem

Varex Doetinchem

Varex Doetinchem

Van Raam Varsseveld slider

Renovatie Paul Krugerlaan Doetinchem

514-4 Elzinga, Wijchen Slider (T)

Particuliere woningbouw

default

Montessorischool Oog in Al Utrecht

saronix-en-lookwartier-14

56 Energieneutrale huurwoningen Saronix/Lookwartier Doetinchem

IKC Magenta Delden

IKC Magenta Delden

stadswoningen Utrecht slider

45 duurzame stadswoningen Utrecht

Sancta Maria Huissen slider

Zorgcentrum Sancta Maria Huissen

03-De Oranjerie sGravenland 21

42 appartementen Oranjerie 's-Gravenlande

Nathan Zevenaar slider

Duurzaam kantoorgebouw Nathan Zevenaar

Header pic

meerbouwwaarde

Verbouw, Renovatie & Onderhoud


Gespecialiseerd in onderhoud en renovatie

Onderhouds- en renovatiewerkzaamheden worden over het algemeen uitgevoerd onder bijzondere omstandigheden. Om ongemak voor u als klant tot een minimum te beperken, zijn een goede planning, een strakke organisatie op maat, een zorgvuldige werkwijze en heldere communicatie kritische succesfactoren. Met het oog daarop heeft de KlaassenGroep renovatie en onderhoud ondergebracht in Klaassen Totaal Onderhoud, een speciaal bedrijfsonderdeel dat zich helemaal heeft toegelegd op de uitvoering van deze specifieke werkzaamheden.

Verbouw en Renovatie

Wie een huis bouwt of verbouwt gaat niet over één nacht ijs. Het bouwen/ of verbouwen van een huis is een vertrouwenszaak. Mensen zijn erbij betrokken, hebben eigen ideeën, voorstellingen en inbreng, verwachten terecht een luisterend oor en praktische adviezen van de aannemer. Er zijn veel vragen die beantwoord moeten worden. De KlaassenGroep biedt die meerbouwwaarde.

Onderhoud

Onze eigen onderhoudsdienst voert onderhoud- en reparatiewerkzaamheden uit in en aan woningen en bedrijfspanden.

Bij calamiteiten, als de situatie het vereist, ook in het weekend. Onze servicebussen zijn compleet ingerichte mobiele werkplaatsen, waarmee iedere vorm van onderhoud of reparatie op locatie kan worden uitgevoerd. Uiteraard worden ze bemand door ervaren vaklieden die borg staan voor een perfect resultaat.

In de prijzen

In het algemeen, maar zeker bij onderhoud en renovatie zijn een goed georganiseerde en schone werkomgeving van het allegrootste belang. Om het bewustzijn en het verantwoordelijkheidsgevoel op dit gebied te bevorderen, looft de KlaassenGroep onder haar medewerkers de BouwplaatsTrofee uit. Met de Innovatieprijs moedigen we onze medewerkers daarnaast aan mee te denken over product- en/of procesinnovatie die bijdragen aan slimmer en efficiënter bouwen.

Vakmensen

Het team wordt toegesneden op de verbouwopdracht en bestaat uit die vakmensen die daarvoor nodig zijn. Tevens verzorgen wij nuttige adviezen en een strakke regie.

Aandacht

Een verbouwing vraagt speciale aandacht, welke klus het ook betreft. En natuurlijk hecht u er ook aan als de overlast tot een minimum beperkt blijft. Dus moet er goed en efficiënt gewerkt worden.

Zekerheden

De planning wordt waargemaakt en er wordt maximaal rekening gehouden met uw leefomstandigheden. Heeft u al een Klaassen-woning dan zijn alle technische gegevens bij ons bekend. Dit geeft zekerheid, tijdvoordeel en werkt kostenbesparend.

Meerbouwaarde

Het motto meerbouwwaarde drukt uit, dat KlaassenGroep alle opdrachten, hoe klein van omvang dan ook belangrijk vindt en dat het gaat om het leveren van de juiste meerbouwwaarde met volledige service.

Projectbeheersing

Door inschakeling van ons bedrijf bij de realisering van projecten, kunt u maximaal gebruik maken van deskundige inbreng op het gebied van bouwkosten- en uitvoeringsaspecten om te komen tot een optimale projectbeheersing voor wat betreft de kosten, kwaliteit en bouwtijd.

Heeft u verbouwingsplannen, dan zult u merken dat u bij ons niet alleen een passende offerte krijgt, maar u ervaart ook het vakmanschap van onze mensen en hun enthousiasme om uw verbouwplannen zo optimaal mogelijk uit te voeren.

Restauratie

Voor het restaureren van boerderijen, kerken, oude villa’s en andere karakteristieke panden bieden wij de ideale combinatie van ambachtelijke vaardigheid, bouwtechnische creativiteit en organisatorisch vermogen. Ook deze vakmensen hebben wij in huis. Samen zorgen deze specialisten voor prachtige resultaten, met een gebruiksgemak dat ruimschoots voldoet aan de eisen van deze tijd.

De klant bepaalt het doel, wij weten de beste weg ernaartoe. Door onze ervaring in materiaalkeuze en vakmanschap kan een oud pand weer in authentieke staat worden hersteld. U zegt het maar; meerbouwwaarde dat is wat de KlaassenGroep biedt.