U bent hier: Home » Ontwikkeling
04-De Verrijking Utrecht 12_pe

De verrijking Utrecht

Mapei_slider

Woningen Plantsoensingel 's-Heerenberg

Header GraafschapCollege 4

Graafschapcollege Sport & Bewegen - Doetinchem

Varex Doetinchem

Varex Doetinchem

Van Raam Varsseveld slider

Renovatie Paul Krugerlaan Doetinchem

514-4 Elzinga, Wijchen Slider (T)

Particuliere woningbouw

default

Montessorischool Oog in Al Utrecht

saronix-en-lookwartier-14

56 Energieneutrale huurwoningen Saronix/Lookwartier Doetinchem

IKC Magenta Delden

IKC Magenta Delden

stadswoningen Utrecht slider

45 duurzame stadswoningen Utrecht

Sancta Maria Huissen slider

Zorgcentrum Sancta Maria Huissen

03-De Oranjerie sGravenland 21

42 appartementen Oranjerie 's-Gravenlande

Nathan Zevenaar slider

Duurzaam kantoorgebouw Nathan Zevenaar

Header pic

meerbouwwaarde

Ontwikkeling


Ideeën krijgen vorm

Vastgoedontwikkeling is een eerste stap in de realisatie van bouwprojecten. Onze expertise op dit gebied komt tot uiting in de totaalregie die wij voeren in ontwikkelingstrajecten. Wij beschikken over ruime ervaring in grootschalige nieuwbouwprojecten. In uitleggebieden, maar ook op complexe, binnenstedelijke locaties – denk aan oude fabrieken en kantoorgebouwen – die wij herontwikkelden tot meer passende functies als woningbouw, commerciële ruimtes en zorgvoorzieningen.

 

De KlaassenGroep ontwikkelt al sinds de jaren ‘70. Daarbij hanteren wij een methodiek die, ongeacht schaal en omvang van het project, steeds weer zijn bruikbaarheid in de praktijk bewijst, die u op alle mogelijke manieren helpt uw ideeën vorm te geven. Van grote waarde daarin is onze grondige kennis van ruimtelijke procedures en stedenbouwkundige planinpassing. De combinatie daarvan met kennis van duurzame bouwmethodieken en de markt van commercieel vastgoed en woningbouw levert u meerbouwwaarde.

Kansen grijpen

In de projectontwikkelingsfase is onze focus volledig gericht op het creëren van kansen. In dat traject speelt de KlaassenGroep een (pro-)actieve rol als initiator en als spin in het web. Wij brengen alle benodigde kennis samen, sturen de grondexploitatie aan en geven de plannen vorm samen met de juiste partners. Wij bewaken de planning, controleren de budgetten en managen het volledige proces.

Wilt u meer informatie over mogelijke ontwikkelingen? Dan kunt u contact opnemen met Dirk-Jan Klaassen op telefoonnummer 026 – 369 81 00