U bent hier: Home » Ontwikkeling
Header pic

MeerbouwWaarde

Header GraafschapCollege 4

Graafschapcollege Sport & Bewegen - Doetinchem

Header pic

IKC - Doetinchem

Header pic

45 Appartementen - Het Hoefijzer Druten

Header pic

Kindcentrum Rivierenwijk - Deventer

Header pic

Zonnehof Scholen - Duivendrecht

Header pic

17 woningen - Doetinchem

Header pic

Brede School De Bongerd - Amsterdam

Header pic

Zorgcentrum Schavenweide - Doetinchem

Header pic

Rabelink Crossdockhal - Doetinchem

Header pic

Christelijke Hoge School - Ede

Header pic

Kulturhus - Dinxperlo

Header pic

Woningen de Koppel - Borculo

Ontwikkeling


Ideeën krijgen vorm

Vastgoedontwikkeling is een eerste stap in de realisatie van bouwprojecten. Onze expertise op dit gebied komt tot uiting in de totaalregie die wij voeren in ontwikkelingstrajecten. Wij beschikken over ruime ervaring in grootschalige nieuwbouwprojecten. In uitleggebieden, maar ook op complexe, binnenstedelijke locaties – denk aan oude fabrieken en kantoorgebouwen – die wij herontwikkelden tot meer passende functies als woningbouw, commerciële ruimtes en zorgvoorzieningen.

 

De KlaassenGroep ontwikkelt al sinds de jaren ‘70. Daarbij hanteren wij een methodiek die, ongeacht schaal en omvang van het project, steeds weer zijn bruikbaarheid in de praktijk bewijst, die u op alle mogelijke manieren helpt uw ideeën vorm te geven. Van grote waarde daarin is onze grondige kennis van ruimtelijke procedures en stedenbouwkundige planinpassing. De combinatie daarvan met kennis van duurzame bouwmethodieken en de markt van commercieel vastgoed en woningbouw levert u meerbouwwaarde.

Kansen grijpen

In de projectontwikkelingsfase is onze focus volledig gericht op het creëren van kansen. In dat traject speelt de KlaassenGroep een (pro-)actieve rol als initiator en als spin in het web. Wij brengen alle benodigde kennis samen, sturen de grondexploitatie aan en geven de plannen vorm samen met de juiste partners. Wij bewaken de planning, controleren de budgetten en managen het volledige proces.

Wilt u meer informatie over mogelijke ontwikkelingen? Dan kunt u contact opnemen met Dirk-Jan Klaassen op telefoonnummer 026 – 369 81 00